Landsbyen

Billetter

Alt er inden for rækkevidde men samtidigt umuligt at få. fix+foxy undersøger ’Den globale landsby’ og dens mentale geografi sammen med et cast fra Danmark, USA, Indien, Nigeria og Tyrkiet. 

I 80’erne opstod begrebet “Den globale landsby”. Man forudså, at vi i fremtiden ville komme til at dele liv og skæbner på tværs af store afstande. Nu er den her: landsbyen med 7,8 milliarder indbyggere.

Vores identitet er ikke længere adskilt af geografier og vores liv er forbundet af fortællinger skabt af drømmefabrikkerne i Hollywood, Bollywood og Nollywood. Men selvom vi er kommet tættere på hinanden, føles det som om dele af verden bevæger sig længere væk. Et cast, som hver befinder sig ’live’ i København, L.A., Mumbai, Lagos og Istanbul, indspiller sammen globaliseringens biopic om, hvad det betyder at leve i en verden, hvor alt synes inden for rækkevidde men samtidig umuligt at få.

LANDSBYEN bliver produceret i samarbejde med Republique/Østerbro Teater og er støttet af Statens Kunstfond, Bikubenfonden og Nordisk Kulturfond/Globus.

08.05.2025 – 31.05.2025 på Teater Republique i København.

Instruktør og manuskriptforfatter Tue Biering
Scenograf og kostumedesigner Ida Grarup

´