VERDENS BEDSTE FORESTILLING


Edison, 18 - 25 juni 2011

Femten skuespillere kæmper sig frem i et grandiøst forsøg på at lave netop verdens bedste forestilling med alt, hvad en sådan må indebære. Fra verdens bedste begyndelse til verdens mest rørende slutning, fa fødsel til død, fra ekstreme banaliteter til stprslåede højdepunkter. Verdens Bedste Forestilling er en sammenfletning af tableauer, musik, skæve historier og stunts, der på sin egen akavade og ironiske facon bliver et spejl på vores liv og vores forsøg på at få det hele med, på den helt rigtige måde, inden det er for sent.

*

Over et halvt år lavede vi Verdens Bedste Forestilling sammen med Glad Teater. Glad Teater er en teaterskole for skuespillere med funktionsnedsættelse, der med denne forestilling sendte sit første kuld ud i virkeligheden og tilmed overgik til også at være et producerende teater.
Forestillingen er udviklet sammen med de 15 skuespillere, som stod på scenen. Mission: ikke at lave en afgangsforestilling, ikke at lave en handicapforestilling, men en rigtig en af slagsen, verdens bedste for den sags skyld.
Medvirkende: 
Amalie Kliim-Due, Anna Ersbøll Berg Poulsen, Anna Sophie Lübeck, Berit Aagaard Sørensen, Bo Hårdell, Carole Cuisine, Gertrud Magnusson, Kristine Olsen, Mai Vorreiter Jepsen, Ragna Huse, Rune von Würden, Sanjin Fischer, Sara Johansen, Siri Friis Vikeså, Troels Holstein Madsen

Instruktion:
Tue Biering

Manuskript:
Jeppe Kristensen, Tue Biering og Marie Rosendahl Chemnitz i samarbejde med spillerne

Scenografi og kostume:
Marie Rosendahl Chemnitz

Assistent instruktion og manuskript:
Trine Lavgesen

Assistent scenografi og kostume:
Franciska Johansen

Lyddesign:
Thomas Matyjasik

Forestillingsleder:
Mai Ji

Produktionsleder:
Loa Haslund Larsen

Produceret af Glad Teater