Sex og vold


21. januar - 18. februar 2012 - Husets Teater

Med freakshowet Sex og vold tager Fix & Foxy underholdningen helt ud i ekstremerne. Uden fine fornemmelser og moral præsenterer showet den sex og vold og virkelige ulykke, som er tidens foretrukne entertainment. Hermed får publikum muligheden for at grine ad de grimme, de mærkelige og de usympatiske – og deres stakkels liv.

Scenen er befolket med fem kæmpedukker fra livets skyggeside. De udtrykker sig bedst gennem overgreb og vanrøgt, så her kommer et musikalsk, pornografisk og voldeligt show, hvor dukkerne stiller sig til rådighed for grundforskning i menneskesjælens mørklagte områder.

Sex og vold er et muppet show for voksne med en gruppe grimme, dumme og hæmningsløse kæmpedukker, der er klar til at gå så langt, det skal være, for at underholde deres publikum. Dukker falder udenfor straffeloven, så der er ikke noget, de ikke må. Og heldigvis er det ikke rigtige mennesker, det går ud over!

Medvirkende Nanna Bøttcher, Sigrid Kandal Husjord, Jacob Lohmann, Daniel Nordback, Kristoffer Fabricius
Idé og instruktion Jeppe Kristensen og Tue Biering
Dukkeunivers Rebecca Arthy
Musik Andreas Ugorskij
Lysdesign Mads Vegas
Lyddesign Jes Theede
Foto Rebecca Arthy
Sted Husets Teater, Halmtorvet 9, 1700 Kbh V
Spilleperiode 21. januar – 18. februar 2012

Forestillingen er en co-produktion mellem Fix&Foxy og Husets Teater.

Forestillingen er støttet af Kunstrådets Film- og Scenekunstudvalg.

Videodokumentationer af vores projekter er tilgængelige for research, presse og samarbejdspartnere. Kontakt: mail@fixfoxy.com