12., 13., 25., 26. August 2021

Avatar Me

At rejse uden at bevæge sig – en live, digital-first performance


26. april – 8. maj; RE:LOCATIONS FESTIVAL & 12., 13. 25. og 26. August; EDINBURGH FRINGE FESTIVAL 2021 - Lige der hvor du er – og et andet sted i verden

Udvalgt til #DANISH DIGITAL på EdFringe 2021 af Det Danske Scenekunstudvalg.

“Er dette egentlig teater? Ja, det er det. Og det er gribende og vellykket teater, der udfordrer den svære balance mellem dagbogsligegyldighed og sensationslyst.”
Information

★★★★
“An eye-opening, intimate and empathic experience”
The Stage UK

“Avatar Me is genuinely immersive, even more so because it allows room for the audience’s imagination.”
Lyn Gardner, Stagedoor

★★★★★
“I AVATAR ME kan man smage maden fra de sydende pander, ae en hundehvalp, mens du kigger den dybt i øjnene, og med bankende puls skabe 45 minutters eskapisme du ikke glemmer foreløbigt.
Sceneblog.dk

★★★★★
“Teater? Kan det kaldes teater? Jeg har i hvert fald aldrig oplevet noget lignende”
Kulturen.nu

 

Du står pludselig på et frugtmarked i Johannesburg. Eller måske sidder du på en tuktuk på vej ud af en af Mumbai’s travle gader. Eller du laver mad i en lille landsby i Moldova.

Nogen, som du ikke kender, taler til dig og et øjeblik ved du ikke, hvem du selv er. Du ser ned af dig selv og ser en anden krop. Du taler, men har en anden stemme. Du er ikke dig selv længere, du er en anden, i et andet liv, et helt andet sted i verden…

Med AVATAR ME køber du en personlig 1:1 live-performance, hvor du i 45 minutter skal ud og leve et andet menneskes liv, et andet sted i verden. Forestillingen er en livestreamet ”first-person” oplevelse, hvor du for et øjeblik påvirker et andet menneskes handlinger et andet sted i verden. Du vil blive placeret i helt nye omgivelser, får nye venner og oplever måske noget, du aldrig ville have oplevet i dit eget liv.

I en tid, hvor vi alle tilbringer det meste af vores tid isoleret, og hvor møder med resten af verden er begrænsede, der sender AVATAR ME dig på en meget anderledes og personlig rejse ud over grænserne. Det er en meget personlig oplevelse med den nærhed og interaktion, som du kender fra teatret og alligevel noget helt helt andet. Det internationale cast er fra Sydafrika, Brasilien, Moldova, Indien og Malaysia.

avatar-me.world kan du læse mere, om hvad og hvordan du vil opleve AVATAR ME. Men her kommer den hurtige introduktion: Når du køber din billet, får du et link, som på det aftalte tidspunkt giver dig adgang til at opleve AVATAR ME på din telefon eller computer. Forestillingen er en digital live-event, som foregår lige der, hvor du er – og på samme tid et andet sted i verden. 

Start din rejse på avatar-me.world

AVATAR ME er en FIX&FOXY produktion i partnerskab med Wildtopia og co-produceret af Teater Nordkraft.
Præsenteret første gang på RE:LOCATIONS festival den 26. april – 8. maj 2021, og senere på Edinburgh Fringe Festival 2021 den 2., 13., 25. and 26. August.

Medvirkende Marcela Nistor, Robin Khor Yong Kuan, Bertwin Ravi D’souza, Lalisa Costa og Lillian Tshabalala
Instruktør Tue Biering
Producent Annette Max Hansen
Dramaturg og medinstruktør Linn Haldrup Lorenzen
Koordinator og medinstruktør Camilla Gürtler

Støttet af Globus – Nordisk kulturfond
Tak til første års eleverne fra Århus scenekunstskole 2021